Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutida kärlek


Ögon av lust må vara smickrande

men också farliga. 

Jag har blivit skadad av liknande ögon förut

Ögon som törstar efter att se,

se min kropp, men inte mig

Ögon som klär av mig, 

Smeker mig

Tar på mig 

Ögon som vill ha mig

men bara för en kort sekund

Men dina ögon 

tränger igenom min sköra hud 

Tränger igenom allt kött och blod

Alla känslor och tårar

För din blick är bara ute efter en sak

Att se det ingen annan ser




Skapa | Skriva av Ewilnor
Läst 58 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-04-21 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewilnor
Ewilnor