Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Konstigt Sverige? Hon är så sömnig och charmad av de vida kjolarna och vaknade försent!


"Victoria har blivit fråntagen sin titel"

Kronprinsessan Victoria (iaprecon.info)

Parlamentet misstänks för statsförederi.

Kronprinsessan Victoria berättar hur parlamentet anvaänder nationella resurser.

 

 

"Kronprinsessan Victoria i Högsta domstolen. Victoria riskerar att förlora alla sina titlar!"hon frossade i att utspillda, rojt statshemligheter.

Publicerad 2024.04.21 kl 07.51

Swedish Victori (baprdeal.info)

"Victoria har blivit fråntagen sin titel" wow, då blir Madelene nästa kronprinsessa. insats för livet i USA ju mer hon underkastar sig den ondska som den världslige kungen förklarar att hon ska repatriera dottern.

Viktoria Berövas titeln. Det är en stor skam för familjen!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 30 gånger
Publicerad 2024-04-22 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP