Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara tankar..


Yr av livet!

Allt går upp!

allt går ner

Runt
runt

Allt flyter!

svävar

Jag blir yr!

Yr av livet!




Fri vers (Fri form) av InzanityQueen
Läst 28 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-04-24 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

InzanityQueen
InzanityQueen