Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nakna fötter i myllan



Doften av fuktig jord
nakna fötter sjunker djupt ner i myllan
drömmande
Kroppen slappnar av
ångesten rinner av
ner i jorden
tas emot där med tacksamhet

Sinnet förbereder sig
får efter kontakt med naturens läkedom
där kraft finns
en återkoppling till skapelsen
bort från det förgängliga
bort från det tekniska livet




Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-04-25 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP