Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen hit

Berätta inte om dina trubbel
Din emotionella sorg
Prata inte om sann kärlek
Skruva av din rynkade panna
Skapa minnen, hemsökande eller sagolika
Säg inte ditt namn
Fråga inte om hennes
I ostrons land är du världen
Vi gjorde allt
Vi har sett allt
Och mycket värre
Idioterna som Gud glömde
De vilda
De hopplösa
De döda
Kulor gjordes för män som er




Fri vers (Fri form) av Lillz
Läst 39 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-25 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lillz