Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av busshålls platsen


en dag...

tre diagonala plankor
fastskruvade mot järngallret

guld, brun och rött är norrlandsgulds färg
och bodyshop kvittot ligger på marken i skydd från skuggan
från busshållsplatsen
en varm dag




Övriga genrer av sorrow's rose
Läst 188 gånger
Publicerad 2007-03-26 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sorrow's rose