Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag spånade och det var så här den här skumma dikten kom till


cicero

Dina tårar rinner ner på din torra kind

Du gråter helt hysteriskt sen skrattar du till

Du pekar mot himlen blå

ögat ditt är färgblint

visa mig cicero den tråd jag ska klippa av för att livet mitt ska räcka till






Fri vers av sorrow's rose
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-09-15 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sorrow's rose