Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror du på ödet

Söker i minnet
letar kloka ord
för visst finns han där ute
nånstans på vår jord
Tror du på ödet
viskar du i mitt öra
jag vill så gärna
säga det du vill höra
Vill ge dig trygghet
lugna oron i din kropp
bekräfta din känsla
ge dig all kärleks hopp
Du är ljuvlig
fullständig perfektion
jag vill ge dig allt
hjärta, lust och framför allt tron
Jag vill säga ja
du är mitt öde, min endaste en
tro på oss
tro på kärleken
Söker i minnet
efter kloka ord
för visst finns han där ute
nånstans på vår jord.




Bunden vers (Rim) av The start of everything
Läst 42 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-04-29 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The start of everything

Senast publicerade
Tror du på ödet
* Se alla