Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det börjar med nyfikenhet

sedan blir nyfiken kärlek
sen inser man att kärlek är inte lika enkelt som nyfikenhet
och faktiskt inte är samma sak
att leva med någon, är något helt annat
än att leva med nyfikhet
nyfikenhet är ren
magnefik
kärlek...
kärlek är ett krig...




Fri vers av Alexander Gustafsson VIP
Läst 32 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-03 18:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Jaa kärlek kan va
ett krig som det
gäller kunna
avsluta i
frid?
;)
2024-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson VIP