Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ujuj 2




Fan, nu har jag gjort något dumt igen... beställt en iphone 15... en rosa... och ett telefonfodral... ett rosa... tog det på avbetalning genom telenor... 280 kr i månaden... det är väl ok... räknar och räknar... kanske att jag betalar en tusenlapp extra i månaden på bilen och sparar tvåtusen och betalar 24 tusen om ett år...

Ah det går snabbt... det enda jag ska köpa till vintern är en vinterjacka... det har jag lovat mig själv.

Och jag tog prover I torsdags och det var inte bra... sockret låg på 9.4... så nu ska älskling följa med mig till sköterskan och säga hur mycket socker jag äter... det blir nog ozympek nu... då går jag ner i vikt, yay...

Han är på mig som en hök... syrran ville att jag skulle köpa daimstrutar och komma upp och fika med dom igår... vi åkte och köpte och tog ut pengar... betalade hennes svärfar för han hade fixat några tavlor till oss och glaset på en ljuslykta... åkte dit hon höll på med hästen... sen åkte vi hem till syrran och jag fick minsann inte ta någon daimstrut för älskling... fick ett glas vatten en kaffe och en apelsin... vi satt ute, det var varmt... jag hade sån sockersug så jag kunde inte sitta stilla det var för det var varmt med... och jag hade jeans på mig... sen gick vi runt i deras trädgård och hon visade vad dom skulle göra... en fin dag.


Farsan ska komma med grillen idag... eller om vi hämtar den... vi ska grilla korv på kvällen... lyckligt... måste ligga i solen i morgon... vill städa med... blir regn på söndag... kan ju dammsuga lite snabbt idag... damma och torka golven på söndag... tror att älsklingen vill göra rent altanen idag... och farstun... torka av möblerna och så...

Men har inte somnat ännu... vet inte om jag sover lite kanske på förmiddagen eller så skiter jag I det... fast otäckt då att köra bil sen.


Fan min telefon som jag har nu är rätt bra... haft den några år... trodde den var utdaterad för jag har gått in på tex ica bladet och allting där har dubblerats eller trefaldigats... en del sidor med kläder med så tänkte behöver fan en ny telefon.. beställde den jävla i phonen sen gick jag in på Ica bladet och då var det inga problem... men det är nog bra med en ny tänker jag...

Vi ska på speedway och jag är orolig över det för då måste vi ut på motorvägen... men måste ju ut på motorvägen snart ... det blir mysigt med lite fika och en picknickfilt...

Far och mor var ute och åt igår... dom åkte i hans corvette för första gången... Den är fin... sen efter vi hade varit hos syrran igår så åkte vi och kollade på deras nya båt... stor... så skönt att dom inte har träbåt längre... ska bli kul se den inuti sen när den ligger i vattnet.

Fick en solstol av dom från biltema... och det var ju det enda som jag skulle köpa den här sommaren...





Fri vers av Inkompitent
Läst 28 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-04 04:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkompitent