Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten sorglig för ungarna i Palestina...


Lilla tråd




Lamporna går av

Tråden sjunger

Blinka lilla




Fri vers (Fri form) av moboken^ VIP
Läst 18 gånger
Publicerad 2024-05-08 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

moboken^
moboken^ VIP