Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Text


Ofelia, borta

Hennes avtryck i vattengraven

är bortflutet

Det bortflutna blir till de starkaste bilderna

på vilka verkligheten vilar






Fri vers av Jenny78
Läst 29 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-08 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny78