Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilande väsen

Bredvid dig
Så nära
Att du håller min hand
Att din andedräkt viskar
Precis vid mitt öra
Din puls slår mot min rygg
Det är då jag är i nuet
Ett vilande väsen

Jag är inte bunden till måsten
Jag har ingenstans där jag borde vara
Din sömn är så stillsam

Bredvid mig ligger drömmar
Fantasier och flykten från allt
Bredvid mig ligger nuet
Och just då är vi bara
Vilande väsen




Övriga genrer av Hanna.S
Läst 15 gånger
Publicerad 2024-05-08 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna.S