Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite betyder mycket

Jag tror så mycket
Inte högt men lågt

Tänker högljutt
I tystnaden

Rösterna ekar
Av inlärd hjälplöshet
Viskar i skuggan

Glad för all respons
Fast nöja sig är lågt

Något så litet
Kan betyda så mycket




Fri vers av Hanna.S
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-12-31 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hanna.S