Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon låg bredvid mig.
Hennes fingrar inflätade i mina.
Hennes hud mot min hud.

Jag ville krama henne och aldrig släppa taget.
Hålla handen på hennes bröst för att känna andetagen.
Jag fick aldrig det.
I alla fall aldrig på riktigt.

Hon och jag var helt rätt för varandra.
Helt fel om man frågar alla andra.
Hon var min skyddsängel på jorden.

Jag ville hålla hennes hand.
Känna hennes puls i mina fingrar.
Andas hennes andetag.

Hon lagade någonting i mig.
Limmade ihop en trasig själ.
Men hon fick också betala priset.

Om det finns någonting jag ångrar?
Att jag inte höll fast hårdare.
Att jag lät henne laga mig.
Att jag lät henne gå.

De säger att om man älskar någon låter man dem gå.
Jag önskar att jag aldrig älskade henne.




Fri vers av ingenaning
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2024-05-11 15:05



Bookmark and Share


    For Luma
” Jag önskar att jag aldrig älskade henne.” … ja då hade hon varit kvar! Så mkt kan en älska en som lämnar, att en önskar att en inte gjorde det!
2024-05-26

  Koloristen
"De säger att om man älskar någon låter man dem gå.
Jag önskar att jag aldrig älskade henne."

-Hur tänker du här?

Låt henne gå om det är nödvändigt.

Men varför skulle du ångra att du älskade henne?

Det handlar väl inte om att söka ditt eget?

Älskar du henne gör du inget fel. Men om du slutade älska henne då var det inte kärlek det handlade om.

Om du verkligen älskar så tar aldrig älskandet slut, även om relationen tar slut.

Den "kärlek" som "tar slut" var aldrig kärlek.
2024-05-11
  > Nästa text
< Föregående

ingenaning