Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Näcken

Tiden går

Tar

Dina händer

Våra blickar

Bränner broar

Men i en tavla

Lika bred som din rygg

I strömmande vatten

Är du printad

I ett ögonblick

Jag gett allt

För att få vara i





Övriga genrer av Nina Nightwish VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-12 07:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP