Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om att känner sig förvirrad och osäker på sin identitet och var hör vi hemma.


Den osäkra svanen



Den osäkra svanen
bär sin höga hals med grace
en stolthet som lyser i mängden

Markerad i svanarnas sång
höjer sin röst
gång på gång

En utsatt känsla i bröstet
visar sin stil
döljer sin sorg

Vilsen i sin egen kropp
utan flyt
allt ser bra ut på ytan

Ensamheten färgar livet
att dyka djupt är svårt
med en högburen hals

Stoltheten
inte bara ett skal
ett skydd
rädslan för att förlora ansiktet
det verkliga problemet

Så den osäkra svanen
står ensam i kören





Fri vers av Leif Daniel Isaksson VIP
Läst 14 gånger
Publicerad 2024-05-13 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leif Daniel Isaksson
Leif Daniel Isaksson VIP