Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bohemian

https://www.youtube.com/watch?v=fVfnEyLOkrM

Jag minns dessa dagar, så levande och tydliga,
Montmartres gator, där våra drömmar finns.
Din nakna skönhet, under skäremånen,
i studion där vår kärlek började, så skör och svag.

Bohemian, Bohemian, det var vår sång,
ung och fri i sinnet.
Bohemian, bohemian, livet en gång,
det var en sång.

Jag levde för konsten, för stunder av glädje,
för den kärlek jag trodde var evig.
Men tiden går och ungdomen bleknar,
och Montmartre sover, dess syrener vissnar.

Bum, bom, nu är det över
vår tid är ute.
Bohemian, Bohemian, men i min barm,
ditt minne lever kvar.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2024-05-13 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP