Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inlåsta tankar

 

Mitt liv är ett oändlig elände

Jag älskade dig med hela mitt väsen

Jag älskade dig med hela själen

Jag gav dig hjärtat och själen

Jag önskade dela med dig en sista dag

Jag önskade tala ut om oss

Jag önskade dela mina sorger och tårar

Mina tankar,ord och känslor är som en fågel

med utvidga vingar men inlåst i en bur 

Kan inte tala, får inte känna ,tänka och existera längre . 
jag finns inte längre, jag bara är




Fri vers (Fri form) av A.G.M VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-13 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

A.G.M
A.G.M VIP