Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt lagande


Problemen hopar sig när man är som svagast
Tankarna är inte längre mina
Folk gör som det behagas
Värnar aldrig om de sina

Även om jag gråter floder
Förblir du kall och avståndstagande
Hade du dålig kärlek från din moder?
Är det därför du har evigt lagande?




Fri vers av Music mind VIP
Läst 19 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-05-14 06:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Music mind VIP