Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Onlyfans rival's move - världens första AI-skönhetstävling,

Onlyfans rival's move - världens första AI-skönhetstävling,

Vilken böllet av vackra kvinnor fogliga, intelligenta inte pratglada,,,,,som svarar bara på frågor på ett civiliserat sätt, de vet inte vad verbal aggression är eller förtal, och de har bara en önskan för att deras hud förbättras ska fulländas lukten av oskyldiga små flickor.
Premie  Miss AI Skönhetstävling 20 000 dollar ?? 

Tävlingens Koncept: En ny skönhetstävling för AI-modeller och AI-influencers, kallad “Miss AI”, planeras att äga rum i maj.
Prispott: Tävlande kommer att tävla om en prispott på 215 000 svenska kronor.
Kritik: Tävlingen har kritiserats för att den kan förstärka ohälsosamma krav och ideal gentemot kvinnor.
Arrangör: Arrangeras av The world AI creator awards och administreras av Fanvue, ett företag som erbjuder AI-genererat innehåll.
Bedömningskriterier

Utseende: Deltagarna kommer att bedömas på utseende.
Teknisk Utgörning: Hur tekniskt avancerade AI-modellerna är.
Genomslag i Sociala Medier: Deras popularitet och påverkan på sociala medier.
Jury

Består av två verkliga personer och två AI-influencers.
Kritiska Röster

Isabella Löwengrip: Svensk influencer som driver ett företag med AI-influencers, men är kritisk till tävlingen och beskriver den som “töntig”




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 16 gånger
Publicerad 2024-05-14 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP