Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sierskan

Jag läser din hand
Det går en stig i din handflata
Stora steg varieras
Med fotsteg som velat
Ett cirkulärt mönster
Evighetens ring
Jag ser början och slutet
Känslor, mörker och ljus i symbios
Låt de få omfamna varann
Kliv ur din bubbla och vandra
Kärlek väntar på Venusberget topp
Dra inte fötterna bakom dig
Gå till Mars och öka tempot, se världen
Ensam eller tillsammans valet är ditt
Jag ser hur äventyr lockar uppför Jupiter
Och nya möten kallar vid Saturnus
Le för glädjen greppar tag vid Apollo
Ta ett djupt andetag
Insikt lovar jag dig på ett vindpinat Merkurius
Inre lugn kommer till dig intill månbergets bas
Nu kan du reflektera över dina erfarenheter på Pluto
När du slutligen når Neptunus har du levt
Du har älskat, förlorat, funnit och vunnit
Livet är ett förunderligt lotteri




Fri vers av Skogsrået 2.0
Läst 20 gånger
Publicerad 2024-05-16 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skogsrået 2.0