Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorg II

tack för att du har omfamnat mitt inre att du sa sanningen när andra inte vågade att du vågade och att du manande mig att våga gå min egen väg att pröva mig fram att gå på min känsla att inte lita på andra utan lita på mig själv att du vågade säga att du älskade mig och att jag kunde säga att jag älskade dig att vi aldrig var i synk för att vara mer för varandra men att vi älskade varandra ändå tack för att du ringde mig när du mådde dåligt och att jag fick ta emot dina ord tack för att du mötte min sorg fast det var du som skulle gå först och jag saknar dig den du var men jag älskar dig så mycket att jag önskar att du ska få gå snabbt men din kropp är stark jag tycker att den ska släppa taget om dig nu och jag ska också vara stark och släppa taget.




Fri vers av Rakel Albert
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-20 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakel Albert
Rakel Albert