Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför

En makaber inre eld som vilket i uttryck förvandlar oss människor, genom ett geografiskt mellan skifte och kraftkällan till skapelsens alla visioner. Formad i ordningsamma livsgnistor, med hoppet fast bevarat i täten till tidens alla tankar.
Tillfället upptäcker genom ord fredliga tankar i anförandet som liknar en övergång till nutidens alla reflektioner. Ett påstått himla verk finns i skapandet som en behjälplig verklig intressent till livets alla förlopp, djupt bevarat i alla skapelser. Med mindre stress och ett övergånget skinande underverk byggs tätande ord formulär, dessa steg att leva gynnar detta som i olika övergångar formar denna del av verkligheten.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 19 gånger
Publicerad 2024-05-21 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP