Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mormor, märkt av kriget. Pilbågen ska vara ett lillfinger tjockt sa hon och jag gick på det :). Den kvinnan lärde mig ett och annat om livet som jag förstått först under senare tid, många ting som är väldigt bra att känna till.


Älskade vän du hade ett tufft liv

En vän för livet
silver i håret
hade hon
och knotiga
händer

kvinnan
som levde
en dag
i sänder

livets glädje
strålar ännu
ur hennes
kristallklara blick

som ett minne
av den visdom
jag av henne
en gång fick.




Bunden vers av Titin
Läst 45 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2024-05-22 13:26



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Fint skildrat av en betydelsefull kärleksfull klok mormor.
2024-06-02

  Alysse VIP
Kärleksfullt och fint

2024-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Titin