Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsdag nr 2

Två år är till ända.
Fortfarande vandrar vi ihop.
Inte bredvid varandra,
hand i hand som förr.
Men ändock.
Jag bär dig i mitt hjärta,
i mitt blodomlopp.




Fri vers av NahideH VIP
Läst 10 gånger
Publicerad 2024-05-22 23:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NahideH VIP