Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stor svart katt kallas panter. Pantern är i och för sig en svart puma. Egentligen bör jag gå och äta nu. Men jag sitter framför ett bord och på bordet står det en skrivmaskinen. Sysslan jag ägnar mig åt gör mig beroende. Av mat o dryck.


Stor svart katt kallas panter







Stor svart katt kallas pantern.
Pantern är i och för sig en svart puma.
Puma är slang för tjej.

En tjej är ofta en kvinna,
blivande kvinna eller avliden kvinna.
En kvinna brukar komma först av en sjunkande båt.

Om hon inte är ett barn förstås.
Barn brukar kastas över bord.
Står bordet i köket, kan barnet sitta på en stol.

Står stolen framför en maskin,
kan maskinen brukas eller missbrukas.
Miss är bom på svenska och en ogift tjejsare på engelska.

En bom är en slags grind eller redskap i gymnastiken.
Även ett slags ihåligt lås för att större fordon,
i storleksordningen bil, skall kunna utgöra som hinder.

Även ej övervakad järnvägsövergång sägs skall kunna
hindra förardrivna fordon där föraren är någorlunda nykter,
bör kunna fällas om något å rälsen ifråga är i som antågande.



(Om bilden.
Om 'förbud' ej gäller personal samt besökare,
vilka antyds förbudet i så fall angå? Huset är
del av skola, så några bosatta finns nog ej där)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 16 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-23 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP