Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var sorg är ens egen

 

vad är det som säger att sorgen är mindre
för att relationen inte var större

jag saknar dig och allt vi inte gjorde
men tänkte på och kanske drömde om

nu står jag vid din grav
undrar vad livet gav

det gav mig dig och du fick  mig
tacksamheten är stor över livet

när mörkret tar vid och solen går ner
då saknar jag dig ännu mer

blommorna de blommar
ännu mer denna sommar

i mitt bröst råder
evig höst










Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 63 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-05-24 12:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ödmjukt och ömt diktar.
2024-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP