Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
animalisk sex lust i form of ord hos .....


Du tänder mig, du gör mig kåt !!!

När jag vaknar:
-Det händer att jag vill ha dig
När jag sover:
-det händer att jag vill ta dig

du tänder mig
du gör mig kåt
du gör mä mig grejer som jag har fantasierat om
men ej har fått
rött......
kött......
en lätt stöt
du tänder mig
du gör mig kåt !




Fri vers av Bamdad
Läst 481 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-24 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bamdad
Bamdad