Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår av ömhet

Fanns det spår av något
där mellan dig och mig,
något som ibland blev
lite mer än bara två kroppars flykt
från ensamheten.

Kanske var det snarlikt kärlek.
Jag vet inte,
men dina läppar talar
för allt det jag ville.

I dina läppar fann jag
en förväntansfull smak
av din längtan efter något,
något som förhoppningsvis var mig.

Förgäves sökte jag och ville finna dig.
Jag ville till dig.
Där var jag.
Hos dig.
Med dig.

Det fanns spår av ömhet
i vår magiska värld.
Smått fantasifulla men levande känslor
växte fram mellan våra fingertoppar.

Bortom allt annat
vill jag just nu,
bara ha dig.




Fri vers av entillsomdu
Läst 513 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-27 14:16



Bookmark and Share


  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt enkelt underbar...
5+ hela vägen..
applåder o bokmärke
kb
2009-06-08

    livräddaren
sjukt fin :) fortsätt skriv!
2006-08-27

    vilsen
nej, vad fint !
du borde verkligen skriva om kärlek lite oftare. är det bara jag, eller har du inte utvecklats ganska mycket när du skriver, eller snarare börjat skriva på ett lite anorlunda sätt . . .?
mycket bra iaf !
2006-08-27
  > Nästa text
< Föregående

entillsomdu