Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
filosofi..?


folosofi

skriv din sanning

i livets bok




Övriga genrer av Lola Linorum
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-10-25 13:29



Bookmark and Share


    Gondi
Den här gillar jag.
2007-01-23

  ordterroristen
skriv ditt svar

i en idiots häfte

hehe, nej men den var skön.
Lite speciell, som pistence sa, men
likväl härlig ;P

/osse.
2007-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Lola Linorum