Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi har för bråttom i vår hektiska värld för att vi skulle ha tid att stanna och tänka på livets grun



·Varför kommer pizzan snabbare till kunden än ambulansen?



·Varför finns det parkeringsplats för rörelseförhindrade framför skridskobanan?



·Varför beställer folk dubbel ost hamburgare, stor pommesfrites och Cola light?



·Varför köper vi hotdogs i tiopack och korvbröd i åttapack?



·Varför målar kvinnorna sina ögon med öppen mun?



·Varför är inte ordet förkortning kortare?



·Varför trycker vi på start när vi vill stänga av datorn?



·Varför finns det inte kattmat som smakar mus?



·Varför står det på hundmatburken \"ny bättre smak\", vem har testat detta?



·Alla känner väl till flygplanets svarta låda som alltid håller sig oskadd.
Varför tillverkar man inte flygplanen av samma material?



·Varför trycker du fjärrkontrollens knappar hårdare när batterierna är nästan slut?



·Varför tvättar vi handdukarna, våra händer är väl rena när de torkas?



·Varför använder Kamikaze-flygarna hjälm?



·Hur har man fått skylten \"gå inte på gräsmattan\" mitt på gräsmattan?



·När ett ord är fel i ordboken, hur vet man det?



·Har arbetarna på Lipton kafferast?



·Varför springer inte fåren in när det regnar?



·När jag köper en ny bumerang - hur blir jag av med den gamla?



·Varför har byggnader som ska var öppet dygnet runt över huvudtaget lås?




Övriga genrer av Colle
Läst 688 gånger
Publicerad 2006-11-08 16:49



Bookmark and Share


  john ekström
Denna borde få redaktionens val (om deras val nu är så viktig iof.)
ASBRA text du kommit med!
visst jag har hört några av dem förr, men vissa var bara för jäkla bra, tankeställare, komik och en smula sarkasm över det hela,,.._
hatten åter igen av för dig, bokmärkt!
2007-07-24

  inspiration.
JAJJAJAJA!
Gillar, gillar, gillar! :D
verkligen smarta tankar.
En av dem påminde om en rad jag har skrivit i en dikt "Varför är inte ordet förkortning kortare?"
"Varför är vakuum som symboliserar tomt faktiskt ett ganska stort ord?"
mmh, igen, gillar verkligen denna!
Vissa rader överträffar de andra, dagens skratt!
/M.
2006-12-12

  Evelina-B
mjahaaw, vaddå äger? jag fattar inte att du kan komma på så skumma saker, Nicool, då äger jue ^^

<5 eve
2006-12-09

    Lola Linorum
helt imba text, ja ba rotfflmfao!!!
lixom ba LoL

ne ja skojja men den e kul och en himla tankeställare.. faktiskt, man tänker:P
den är skön helt enkelt!
2006-12-07

    Ti-elina
Haha! Just det där om fjärrkontrollen kände jag igen mig i!
Dags att byta batterier!
Kul läsning!
2006-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle