Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

key

Älska din fiende,
strunta i skitsnack,
ta vara på tiden,
döda sorgen med lycka.




Övriga genrer av Colle
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-12 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Colle
Colle