Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten grå katt

Liten grå katt
Ligger överkörd på vägen.
Bilarna dundrar förbi, bryr sig inte.
Ingen bryr sig

Liten grå katt
andas fortfarande.
Undrar varför ingen stannar och tar hand om den.
Undrar vad det är som gör så ont.

Liten grå katt
lever fortfarade.
Lider av de skador som har åsamkats den.

Liten grå katt
drar ett sista andetag.
Led in i de sista.

Liten grå katt
som brukade leka
runt mina ben och krypa in under mitt täcke på kvällen.
är nu död.

Död liten grå katt




Övriga genrer av Nevermore
Läst 944 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-10-16 22:24



Bookmark and Share


  Tildock
STACKART LITEN GRÅ KATT!!

Håller med Lollo. Den når verkligen in.
Superfin...
2007-01-29

    Blenda
Tilon. Jag har fastnat totalt. Den här var Sorglig, Hemsk och Vacker på samma gång. I love it.
2006-11-22

  Colle
Nej, vilken bra... Sorglig, men bra.
2006-10-30

  Sofia i hatstaden
Usch fy vad hemskt! Man får klump i halsen.. :*(
2006-10-17

  Inte Perfekt
TILON DÅ! Jag känner gråten i halsen när jag läser denna. Det var vacker, men samtidigt sorglig. Den når in.
2006-10-17

  E-rik08
känner verkligen sorgen=( stackars katt...
2006-10-17

  Måna N. Berger
Tårar i ögonen, skulle krama om dig nu om du fanns här!
kram!
2006-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Nevermore