Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅ

Blå ögon, blå,
och himmlen är blå.
Vattnet är blått.
Ditt nagelack, blått.
Blått hårsvall runt ditt huvud,
och din hud färgas blå.
Ditt blod blir blått,
genom den kemiska rektion som sker
när de möter de blåa vattnet.
Dina ögon spärras upp,
blir blåsprängda av blod.
Jag håller dig stilla under ytan,
stryper din syretillförsel.
Allting blir så tyst.
Är så blått.
Runt om oss simmar blåa fiskar.
Din kropp slappnar av,
dina armar fäktar inte runt dig.
Dina blå ögon, blå, nu oseende.
Nagelacket flagnar.
Hårfärgen lakas ur.
En sista luftbubbla
glider ur din halvöppna mun,
förbi dina blå läppar,
upp mot ytan.




Fri vers av Nevermore
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevermore