Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, jag och Olof Palme - Älsklingen (Tusen år senare)

Har sätt honom många gånger nu

Avvaktande på håll granskar jag ett förfall

Han känner inte längre igen mig

Varför bryr jag mig inte, Älskling?


Han har förändrats, liksom jag, liksom du

Jag ser honom oftare än dig

Hösten är på väg nu, kylan tänger sig på, Älsklingen min


Ibland är han stilig, uppklädd

Solbrillor, kostym, putsade skor

Ögonen töms sakta på liv, och kroppen är tung

Älskling var är du?





Fri vers av Nevermore
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-19 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevermore