Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en mörk (?) dikt av mig. Handlar om mitt stora ego ^^


Ooops.. du är död!

Jag såg dig, inatt,
Du tog dig fram likt en katt.
Försöka överraska mig,
Men jag är alltid steget före dig.
Det spelar ingen roll hur du kämpar, skricker eller ber,
Jag har så mycket mer.
Jag kan krossa dej likt en myra,
Jag kan få ner dej på alla fyra.
Mosa, trampa på dej,
Du kommer föralltid att hata mej.
Du sjunger på din sista vals,
Jag har kniven mot din hals.
Men vad nu? Jag är alldeles röd!
Ooops.. Du är död!




Fri vers av Fiiipe
Läst 215 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiiipe
Fiiipe