Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ren desperaton när jag upptäckt att alla skorporna var slut skrev jag en dikt till doms ära xD


Mina skorpor - slut!

Mina skorpor är slut.
Nu är det akut.
Syrran tog dom sista.
Dom var inte kristna.
Nu måste jag till kyrkan och be.
Jag hoppas jag träffar en fe.


Dom finns inte mer.
Där är ju några fer.
Dom förvandlade mig till en tomat.
Nu blir det inget mera prat.
Mina skorpor finns inte mer.
Titta på mej och säg vad du ser!

Jag hatar alla korkade feer.
Som tror sig veta mer.
Jag fattar faktiskt Spanska.
Eller var det Franska?
Mina skorpor är borta,
Deras liv var korta.
Precis som min sim,
Han hette Kim.




Fri vers av Fiiipe
Läst 242 gånger
Publicerad 2006-08-28 17:48



Bookmark and Share


  Freya
Haha, den här var ju Rolig.. x''D
:D
2006-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Fiiipe
Fiiipe