Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har upptäckt att jag tänker för mycket, och det speglas i mina dikter. Ska jag vara ärlig gillar jag mer att skriva om oseriösa och ointressanta saker 0:) Men iallafall, en tänkardikt.. kommentera? xD


Saknar mitt liv.

Vart har livet tagit vägen?
Det bara försvan,
Långt långt bort.
Jag hann inte med.
Jag bara stod där och såg på,
Medans livet försvan.
Med vinden?
Den blåa bilen?
Bussen?
Kanske ett tåg?
Inte fan vet jag,
Men det är borta nu!
Vill så gärna ha tillbaka det.
Har nån sett det?
Sist jag såg mitt liv,
Var den full av glädje.
Men nu?
Borta..
Ge tillbacka mitt liv.
Äsch, va fan.
Vem bryr sej om mej?
Jorden snurrar väll även om jag inte fanns.
Eller.. hur?




Fri vers av Fiiipe
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-08-28 18:02



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
Känner så väl igen dina tankar, U write my words:)
Livet bara försann någonstans där bak..
2006-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fiiipe
Fiiipe