Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lewe

Whats going on in my life?

Jou lewe is jou lewe, lewe dit nou,
So that your future will be true to YOU.

LIVE IT TO THE FULLEST.

It won\'t hurt as does your past,
vant jou verleede is al vat jou eintlik op hou.

Skuif veg, move away...................live.




Fri vers av Lewe jou Lewe
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-08-28 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lewe jou Lewe
Lewe jou Lewe