Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bördan

även om ingen mig hör
är det bara som om jag stör
jag är bara en ända stor börda
det är ju inga som vill bli störda
detta jag förstår
även om jag ensam leva får
min största önskan är att älskad bli
men det skiter alla i

... jag är ett oönskat elände
ett elände som ingen kände...




Fri vers av ericam
Läst 379 gånger
Publicerad 2006-08-29 23:04



Bookmark and Share


  *Camilla*
vet känslan...varje dag...känner jag så
fint
kommentera gärna mina texter=)
2006-10-25
  > Nästa text
< Föregående

ericam
ericam