Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var fel

Det var fel

och malört

nu är bittrare


varför svält

jag förstått

valde Romare




Fri vers av Hej! Hej!
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-08-30 19:07



Bookmark and Share


  The Third Poet
mystiskt får mig att stanna upp och tänka till, från en hejhej till en annan; Hejhej
2006-08-30

  Freya
jag förstår inte riktigt den här..
men det är ju skitsamma, den var fin..

Meeen..
Är det meningen att dikten ska
stå där den står?
alltså,
du har ju skrivit där man ska beskriva dikten..
Eller det kanske är meningen??
Förlåt i så fall!
men jag tycker det ser lite konstigt ut.. =/
Aja..!!

/Freya
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Hej! Hej!

Senast publicerade
Det var fel
* Se alla