Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texterna till låten \"Limhamn é bättre\" (amatör låt, jag skrev ner texterna)


Texter från Malmö - Limhamn é bättre!

Ren Poesi!

Limhamn é Bättre:

Här kommer en berättelse där sanningen ska fram
Och knappast säger vi detta dränkta i skam
Nä, här mina vänner ska ni nu få lyssna
Till något som kommer att få er låtsasnollor att tystna
För det är med stolthet i själen som vi kan berätta
Att av alla stadsdelar är Limhamn etta
Överklassbarn är precis vad vi é
Och snacka om att vi är stolta över det
Ljnughusen, höllviken med era överlägsna smil
Här kommer töser och pågar med äkta stil
Inga jävla fake gucci skor, nä tack
Inget sånt där vi bor
Inga bortskämda B-Brats som ute i Bunkeflostrand
Nä glöm de,t stöd limhamn och håll över hjärtat din hand
Senaste året har Limhamn på kartan blivit satt
inget för er som är såna Wannabe-Bratz

Ingen halvtimmes bussfärd som ut till Bunkeflo
Det spelar ingen roll vad ni om oss må tro
Förresten åker vi inte gärna kommunalt
Nej, hellre en Porche som pappa har betalt
…Limhamn é bättre!

Slottsstaden Bunkeflo dra åt helvete, ursäkta!
Ärligt talat, det är bara vi som är äkta!
Som strossar omkring med Gant och i Ralp&Lauren
Vi är stadsdelen som korsas av järnvägsspåren
Du där, sluta stå där och spela dum
Du vet att du inte är en äkta Kung-Kung
Egentligen spelar det ingen roll för oss
Men försök inte lura i oss att det är HugoBoss
Axe, nä tack, här är det Burberry Brit
Kläderna våra kommer från Hansa och Spirit
På våra Borgarfester dricks det riktig sprit
Som för övrigt är betald med pappas kredit
Ingen Silver Ice eller eget hembränt
Nä, så lågt är ingen av oss sänkt
Klass och stil hela tiden
Inte bara en tröja från Tiger of Sweden
För under ytan döljer det sig ett sinne av extravagans
Som du inte kan hitta någon annanstans
Det är inte bara våra kläder av JLindeberg
Nä, glöm inte bort vår Moderatblå färg
Bara lyssna på namnen ”Sunds” – vad för jävla namn är det?
Nä, tacka vet jag Berga och Linné
….Fan vad jag älskar Prada!

Ingen halvtimmes bussfärd som ut till Bunkeflo
Det spelar ingen roll vad ni om oss må tro
Förresten åker vi inte gärna kommunalt
Nej, hellre en Porche som pappa har betalt
…Limhamn é bättre! (X2)




Fri vers av Justin
Läst 1544 gånger
Publicerad 2006-08-30 22:10



Bookmark and Share


    G.
Hehe
förlåt att jag frågar,
men är detta ironi?

I sådana fall blev den genast rolig ;)

5 poäng till initiativet dock.
2006-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Justin
Justin