Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kråkskri på dödmansgrav

Ja må hon leva
ja må hon leva
ja må hon leva uti hundrade år

över
min säng
de sjunger
och hesa skrin kryper under mitt skinn
låt mig vara


och ingen menar ett ord

för du
ska
inte
leva i hundra år

du är redan
död
och begraven
i dina sängkläder




Fri vers av A-M
Läst 328 gånger
Publicerad 2004-11-10 17:30



Bookmark and Share


    Pezina
också läst.. men ack så bra! alldeles förvirrande och alldeles alldeles underbar. :D
2004-11-10
  > Nästa text
< Föregående

A-M
A-M

Mina favoriter
Viska
Metamorfos