Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska sluta klaga över småsaker , man lever iallafall , man har livet kvar.


änglavakt





En spricka i revbenet

blåmärken

hjärnskakning

ett skrapsår

ett trasigt knä

ett stukat finger

spåren efter en olycka , en ganska stor olycka , men jag klarade det


jag överlevde .


jag hade änglavakt , du var där & såg ner på mig
Du vakade över mig .

Farfar , jag saknar dig . <3




Fri vers av mLiiee
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-08-31 10:05



Bookmark and Share


  ***Wicke***
Känner. förstår. vet hur det är.
att känna någon vara med en när det behövs.
2006-08-31
  > Nästa text
< Föregående

mLiiee
mLiiee