Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDEN

Det är inte med händerna man knäcker någon med
utan med de orden man använder.....




Fri vers av selin
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-02 17:42



Bookmark and Share


    Ti-elina
Ett sår eller blått öga läker ut, men inte hårda ord.

Jättebra!
2006-10-27
  > Nästa text
< Föregående

selin
selin