Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

??

Om inte hjärtat stödjer orden man säger

vad är det då för mening med att säga

jag älskar dig..??




Fri vers av selin
Läst 275 gånger
Publicerad 2006-09-02 17:44



Bookmark and Share


    inmeddiginålsögatkamel
ingen..
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

selin
selin