Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara skriver


På botten av min brunn

Blå himmel
Med rosa moln
Önskar jag var där uppe
Istället för här nere
Längst ner på botten av den djupaste brunn

Tänk vad skönt
En sol som hela tiden
Strålar ut massor av värme
Men inte här nere
Ingen solstråle når ner till botten av min brunn

Jag längtar
Tills jag får se solen igen
Och himmlen, och molnen
För någon gång kommer jag väll upp
Och tills dess väntar jag här nere
på botten av min brunn.




Fri vers av Lollan_
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-09-02 19:40



Bookmark and Share


  Freya
nu ska jag försöka skriva en kommentar för tredje gången gilt bara för att du aldrig får ditt stödmedlemskap (dummadumma poeter) & för att då så blir det aldirg några nya texter. OCH JAG MÅSTE KOMMENTERA AV DIG NU ÄLSK. om du inte får ditt stödmed., skart så tycker jag du borde fråga i forumen eller nått. men den här är som alla ånger jag har skrivit finfinfin. puss. <33
2007-01-04

  Freya
Ser att du bytt nu. : )
njuet ännu en gång av this poet! :D
u rock!
<3
/Freya

--
2006-09-03

  Freya
Du kan ju visst skriva nu!
det bevisade du just för mig! <3
"blå himmel
med rosa moln"

Värsta bilderna!
men det skulle ju vara ÄNNU coolare med
grön himmel
med rosa moln.. X'D

Men det är ju bara vad jag tycker,
och jag är ju lite knäpp som du vet. : )

och sen på den sista raden tycker jag
att du ska byta rad efter " , "
då skulle den här dikten bli ÄNNU bättre!

Min duktiga lilla flicka. Älskar dig! <3
(oj , nu lät jag som en mamma. XD)

<33

/Freya

--
2006-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lollan_
Lollan_