Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Co-coo, Ha, ha-FEL I MASKINERIET


Månsken skallar månsken
och dag skallar dag
Alla promenerar, faderitan,
spelar flöjt och mår bra

Men ingen vet egentligen vad den säger
inte heller vad den väljer
Bara kommer hem från pepparmintsön
och blev bjuden på amfetamin

Alltså jag har också letat efter mina dojor
but In the end så är det mina bojor
Jag kan ju inte fånga inspiration från allt
Och ingenstans och sedan mala ner det till rim

För när allt kommer om kring…

Kan inte hjärncellerna sitta i ring
sjunga ”We shall overcome…” som säckar av potatis
Och sedan tugga apatiskt på samma kling

Nej jag har inte käkat amfetamin
Jag har druckit kaffe och jag mår bra
Det är bara det att jag inte alltid vill rimma
men det går inte alltid som det ska

För då går rytmen åt helvete
Det är som att blanda polka med fyra bugg och en coca-cola
Jag tål det lika lite som någon tvingat mig att lyssna på Carola

Så känslan får väl ta över då
och det riskerar att blir tantra;
du vet utan orgasm
Det sticker iväg mot målet sedan dog det!
”YEAH!!!” Vilket kast!!!!

“And that´s a hell of a way to kill the lines,
To add parts like this one, to make it rime”




Fri vers av Yfemia
Läst 411 gånger
Publicerad 2006-09-03 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yfemia