Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


man kan.

man kan se och höra hur jag gråter, men endå finns det ingen som tröstar mig.

varför? tänker jag. vad har jag gjort för fel?
vad gjorde jag? jag har ingenstans att gå, ingen vill ta emot mig med öppna armar här på jorden.

vad gjorde jag för fel? men det kanske finns nån som vill ta emot mig med öppna armar i himlen, kanske..




Fri vers av Supercizzi
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-09-03 18:57



Bookmark and Share


    Camillaa
den älskar jag
verkligen
du kan sätta vArje ord på rätt plats!
det är styrka i varenda rad!!
mycket bra jobb
/ C *
2006-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Supercizzi
Supercizzi